7 причини защо бизнесът ви се нуждае от ре/дизайн

re-design_blog_05

Често клиентите се колебаят дали е настъпило времето, когато да създадат/актуализират своето лого, уебсайт или цялостна корпоративна идентичност. Практиката ни показва, че голяма част компаниите осъзнават необходимостта от това да бъдат забелязвани и обновявани и как това може да стане с помощта на дизайна.

Тук се намесваме ние.

Вярно е, че нашата работа често не е свързана с краен продукт, който можете да докоснете, но услугите, които извършваме са свързани с цялостното разпознаване на бранда и стоките. Има пряка връзка с предпочитанията на вашите клиенти и, между нас казано, външният вид наистина продава. Ето и няколко причини защо брандинга или неговото актуализиране са важни за вашия бизнес:

  • По-добро разпознаването на продукта/бизнеса ви – Потребителите и крайните клиенти са по-склонни да купуват или да правят бизнес с компании, които са им познати. Ако съумеете да превърнете бранда си в последователна и разпознаваема марка, то това ще засили доверието на клиентите ви.
  • Отличава ви от конкурентите – Инвестицията в ре/брандинг е свързана и свързана с необходимостта да се отличите от „тълпата“. Силно развитото ни консуматорско общество е сцена за влияние и за него се борят всички. Брандингът ще ви помогне да изградите своя собствена идентичност.
  • Мотивира персонала ви – Странно, нали? Но е абсолютна истина. Напоследък много се говори за employer branding и защо е важно да генерирате добавена стойност на бизнеса си. Това подпомага мотивацията и идентифицирането на служителите ви с вашия бизнес. Ясната политика и стратегията на бранда работи на много нива, не само за клиентите ви.
  • Създава мнения и ката хората да ви препоръчват – Хората обичат да разказват на другите за марките, които харесват. Потребителите носят определени брандове, хранят се с определени брандове, слушат и непрекъснато разказват на другите за марките, които обичат. От друга страна, не можете да разкажете на приятелите си за компания, която не можете да си спомните. Стратегията за силен маркетинг е от решаващо значение за генерирането на референции или вирусен трафик към вашите продукти/услуги.
  • Генерира очаквания – За съжаление потребителите съдят за продукта по неговата опаковката или за услугата по визията на компанията. Това не е ново за вас, ние също го знаем добре. Когато една компания произвежда стоки с изключително качество, то клиентът очаква да „види“ това качество още на рафта в магазина, дори преди да е опитал продукта ви и ако вие не отговорите на неговите очаквания, то той ще се спре на друга марка.
  • Създава емоционална връзка – Чудите се защо напоследък сме залети от продукти в крафт опаковки, всичко носи онова усещане за домашно приготвено, всичко е натурално. Това е защото потребителите копнеят за емоции и компаниите отговарят на това желание. Те създават емоционална връзка между крайния клиент и своя продукт. По този начин те обвързват консуматорите със себе си и се превръщат в „любимата им марка“.
  • Осигурява добавена бизнес стойност – Когато вашия бранд изглежда добре другите виждат това и оценяват инвестицията, която сте направили в корпоративната си идентичност. Те разбират, че вие сте готови да се грижите за своята бизнес визия и са по-склонни да бъдат ваши партньори.

Все още ли се колебаете дали имате нужда от ре/брандинг? Заповядай в нашия офис и ние ще ви разкажем на живо какви чудеса може да прави дизайна. Ще ви покажем реализирани вече кампании и ще обсъдим вашия бизнес и неговото бъдеще.

Отговори