За нас

Eye Worx е агенция за цялостно рекламно обслужване, основана през 2009 г. от тесни специалисти в областта на фотографията и графичния дизайн. Нашата концепция е да сме част от вашия екип и без излишни звена в комуникацията да осигуряваме най-прекия път от идеята до реализацията й.

Най-голямата ни сила са нашите идеи. Освен това можем да се справяме в кратки срокове и с най-тежките проекти. Затвореният цикъл от услуги също е предимство: разполагаме със собствено студио, специално оборудвано и за заснемане на храна (food photography), както и собствена печатна база.

Oбичаме работата си и затова се стремим да я вършим перфектно. Гъвкави сме по отношение на всеки детайл от работния процес, като винаги се съобразяваме с индивидуалните особености и ви съветваме за оптималните решения. Лоялни и приятелски настроени сме към всеки наш клиент и заставаме зад всеки наш реализиран проект.

<strong>Ели Кацева</strong>

Ели Кацева

основател на eye worx, арт директор

Минала през всички разновидности на дизайна – моден, интериорен, докато открива страстта си в графичния дизайн. Ръководи успешно екип от креативни дизайнери от 2005-та. Любимата й тема в дизайна е създаването на нов бранд – от логото до опаковката. Нейната муза е музиката – колкото по-тежък е проекта, толкова по-зареждаща с приятни емоции.

<strong>Александър Кацев</strong>

Александър Кацев

основател на eye worx, фотограф

Не помни кога е станал фотограф – някъде в детските години още, докато е асиситирал в снимките на баща си. Оттогава е и отдаден фен на Ювентус, a напоследък се увлича и по риболов. Плува в свои води, когато работи с интересни личности и успява да улови по неповторим начин емоциите им.

<strong>Красимира Вачкова</strong>

Красимира Вачкова

връзки с клиенти

Дипломата по дизайн й помага да координира изискванията на клиентите и работата на дизайнерите, както и да участва в създаването на творчески концепции. Прецизна в сроковете и цифрите, държи всяко производство да отговаря на високите й изисквания към качеството. Зарежда се с настроение от срещи с приятели.

<strong>Петя Давидкова</strong>

Петя Давидкова

графичен дизайнер

С лекота създава визии, които впечатляват с нежност, естетика и вкус. Обича да експериментира, като комбинира различни графични елементи, докато постигне красив резултат. Любимите й проекти са тези, в които може да предаде част от своята чувствителност.Черпи вдъхновение от природата, като прави дълги преходи с колелото си и любимите приятели.

<strong>Мартина Колева</strong>

Мартина Колева

графичен дизайнер

В eye worx е от създаването на агенцията. Изградила е собствен стил, разпознаваем с приятно изненадващите цветови съчетания. Креативна, изпипва детайлите във всеки проект. Отличното познаване на полиграфските технологии й дава свободата да твори не само с цветове, а и с нестандартни форми. Страстта й в живота е изследването на пещери – повече от 10 години е член на на пещерен клуб.

<strong>Ася Филипова</strong>

Ася Филипова

фотограф

С позитивен подход намира път до идеалния кадър. Кулинарната фотография е стилът, в който най-често твори. Обича арт проекти, с които да предаде личното си усещане за изкуство и да развълнува публиката.

Креативни, отворени, гъвкави и бързи, коректни и с изключително добро отношение към клиента!

Даниела Илиева, Нестле България

Усмихнат екип от професионалисти, действащи в кратки срокове и с внимание към детайла.

Николай Петров, Ауто Бавария

Съвместна работа с целия екип на Ай Уъркс винаги ни носи голямо удовлетворение, зарежда ни с положителни емоции и интересни идеи

Виолета Василева, Гранд Хотел София