Цялостен проект за фотозаснемане и дизайн на опаковки MAGGI® Малки Тайни

Дизайн на опаковки Maggi Малки тайни

Представяме ви един голям проект за нов дизайн на серия опаковки, който вече е реализиран от Eye Worx. Заданието беше да се реновират изцяло опаковките за Малки Тайни®, тъй като рецептите за готвене са обновени.

Не е тайна страстта на екипа ни към кулинарията, така че с голямо удоволствие стартирахме работа. Като начало всяко ястие беше сготвено и заснето на специална фотосесия от нашите фотографи – Александър Кацев и Кристина Мичева. Стилист беше Гергана Атанасова, която познавате от сп. Кулинарен Журнал.

Като в приказките, три дни готвихме, снимахме и хапвахме от всички апетитни идеи, които реализирахме с MAGGI® Малки Тайни. Снимките изглеждат точно толкова вкусни, колкото бяха на живо.

За приготвянето на някои от ястията ни помогна виртуозната Йоли – Йоланта Делибозова, която лесно ни спечели за фенове с професионализъм, добро настроение и вкусни изненади за екипа.

Добрият вкус заслужава да бъде представен добре. Особено, когато има толкова апетитни причини за това – домашния вкус на ястията, балансираните съставки, ароматните подправки… Всичко това ни вдъхнови и за следващата стъпка – новият дизайн на опаковките. Сготвиха го толкова добре графичните дизайнери на Ай Уъркс – Петя Давидкова и Мартина Колева.

Ето и новите опаковки:

 

 

Отговори